Det er ikke altid du får det, du ønsker, men du får altid det, du har brug for.

Du kender mig måske allerede fra Lones univers på Facebook, hvor jeg deler ud af mine spirituelle evner.

Jeg er Energy Flow Healer, spirituel vejleder og elsker at hjælpe andre i deres spirituelle opvågning.

Jeg har gennem 20 år gået vejen gennem spirituel selvudvikling og opnået store resultater via blandt andet manifestation.

Jeg ved, at det at udvikle sin åndelige side er livsændrende og kan gøre dit liv en spændende rejse og et eventyr, hvor du får udbytte af hele dit potentiale.

Jeg ville ikke være den ekstra dimension foruden og elsker nu at videregive min viden og indsigter gennem online forløb.

På disse forløb kan du i ro og mag, i eget tempo og hjemme hos dig selv i trygge rammer, få de samme indsigter til gavn i dit liv.

Siden du læser dette, er jeg overbevist om at du føler dig draget af den åndelige verden. Måske er du lidt bange for den, eller måske er du bevidst om dine åndelige evner, men har brug for et trygt rum at udvikle dig i.

Lone Bornemann | Akupunktur & Healing | Spirituel Udvikling og Meditation

Next Level

I medlemsklubben Next Level laver vi øvelser, der løfter din frekvens.

Der er healing, inspiration og energiarbejde. I klubben er du sammen med ligesindede, hvor du kan sparre, folde dit potentiale endnu mere ud.

Hvis du har gået i mentale cirkler, taget kurser eller workshops og føler dig klar til at træde mere ind i dit lys og power så du kan komme nærmere dit livsformål, ja så savner du måske andre, der forstår dig. Det kan være en ensom rejse i en verden, der endnu ikke er vågnet helt.

Når først du har fundet din spiritualitet frem og mærket sjælens kald, er det dejligt at være sammen med ligesindede, hvor du kan sparre, folde dit potentiale endnu mere ud og endda have mig som mentor på sidelinjen.

Vi mødes i en dertilhørende Facebook gruppe, kun for os med abonnement. Her laver vi øvelser der løfter din energi frekvens så du selv bliver i stand til at lytte til din intuition og gennem indsigter, visdom og healing lærer du at bruge din sjælskontakt i dit liv.

Du modtager healing og chakra opgradering jævnligt så du forbliver i de højere vibrationer og vi taler om emner som livet efter livet, afdøde-kontakt, tidligere inkarnationer, Akashaarkivet, engle og guider, tilhørsforhold som jordengle, feer, alfer, stjerneenergier og meget andet spændende energiarbejde.

Vi følger den aktuelle energi som månerne og universet skaber og arbejder for dig og din udvikling som lysarbejder.  

Vil du være blandt dem, jeg skriver til først, når jeg får nye indsigter, downloads fra universet eller har en indsigt om energien omkring os, jeg vil dele?

Du vil få inspiration til egen udvikling, budskaber fra englekortene om energien netop nu, og når jeg har et fantastisk godt tilbud, vil du være den første, der får besked og endda med ekstra gode rabatter. 

Dette fordi du viser mig tillid til at være en sparringspartner i din spirituelle udvikling, så tak for dig.  

Du modtager tilmed også gratis positive og opløftende små kærlige ord af og til – fordi du fortjener det.

Acu-Point

v/ Lone Bornemann
Astersvej 23A, 4600 Køge

Send en e-mail 

Ring på tlf. 42 40 31 15

 Alle rettigheder forbeholdt Lone Bornemann |  Læs Persondata politik | Læs Handelsbetingelser